Amazon Quiz Answers Today for Sunday, 10th July 2022: Get Amazon Funzone Quiz Answers & Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

Amazon Funzone Quiz Answers Today: Get Amazon Quiz Answers Today (Sunday, 10th July 2022) Live. Today’s Amazon Funzone Quiz Answers has been updated. You live in this post Amazon Funzone Quiz Answers Today Can get it. If you participate in Amazon Quiz then you can win Amazon Pay Balance. Apart from this, you can also get other offers from Amazon.

generally, Amazon Quiz There is a quiz based on General Knowledge. Many attractive gifts and Amazon Pay Balance are given to the Lucky Draw Members of this Quiz. If you also want to join this Lucky Draw then you have to play Amazon Quiz. But do not worry, if you are thinking that you have to practice General Knowledge, then it is not so, you are below Amazon Quiz Answers Today (Saturday, 9th July 2022) can see.

Amazon Quiz Answers Today (100% Correct) is given below. If you answer all the questions correctly in Amazon Quiz, then you can earn up to 15000. Amazon Pay You will also receive other attractive gifts including balance. so today Amazon Quiz Answers Today Get started playing Amazon Quiz with the help of.

Amazon Funzone Quiz Answers Today

Amazon Funzone Quiz: Amazon Quiz Details

Date Sunday, 10th July 2022
Quiz Time 12:00 AM to 11:59 PM
Quiz Prize Rs. 15,000 Amazon Pay Balance & Exciting Prizes
Amazon Quiz Winners Will Declared on Next Day
Today’s Quiz Name Daily Amazon Quiz
Quiz Available on Amazon App & Mobile Website

Must Read: Dainik Bhaskar Quiz Answers Today – Dainik Bhaskar App Quiz Answer Live

Must Read: KBC Offline Quiz Answers Today : Kaun Banega Crorepati Play Along 24×7 Quiz Answers [Live Update]

How to Play Amazon Daily Quiz?

  1. First of all download Amazon App from Google Play Store.
  2. After that open the app and login. If you do not already have an Amazon Account, create a new one.
  3. Now do a quiz search on the homepage.
  4. After this you will see the banner of Amazon Quiz Time Daily Quiz.
  5. By clicking on that banner you can participate in Amazon Daily Quiz.

Amazon daily quiz answers today Sunday, 10th July 2022 – Amazon Funzone Quiz Answers

Coming on 12:00 AM, Refresh this Page by Clicking here until Answers are seen.

Q1: What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Answer: (B) Live the Game

Q2: As per review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals became the worst reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

Answer: (A) Thor: The Dark World

Q3: UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Answer: (A) Blue Origin

Q4: Which movie shares its What is the official anthem of the T20 World Cup titled? with this dish?

Answer: (D) Ratatouille

Q5: This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Answer: (D) Thailand

Join our Telegram Channel for Instant Updates. Join Now

Amazon Quiz Time Answers: 2nd December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Which of these hockey players has been nominated for the Dhyan Chand Khel Ratna this year?

Answer: (B) PR Sreejesh

Q2: Shivers’ and ‘Bad Habits’ are two of the tracks in the Billboard Hot 100 from which famous singer?

Answer: (C) Ed Sheeran

Q3: CV Raman was born on November 7, 1888 in which Indian city?

Answer: (D) Tiruchirappalli

Q4: This is a visual of the Atacama Desert from which country?

Answer: (A) Chile

Q5: This character came to the attention of the world, after ‘Steamboat Willie’ released in which year?

Answer: (A) 1928

Amazon Quiz Time Answers: 1st December 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Question 1: The song ‘Stay’ whch has been near the top of the charts, is a collaboration between The Kid LAROI and which famous singer?

Answer 1 – (A) Justin Bieber

Question 2: At the National Women’s Boxing Championship held towards the end of October, who was given the ‘Best Boxer’ award?

Answer 2 – (C) Nikhat Zareen

Question 3: The brand Nykaa in the news for its IPO is named after the Sanskrit word ‘Nyaka’ meaning what?

Answer 3 – (C) Actress or one in the spotlight

Question 4: This famous tourist spot is located in which city?

Answer 4 – (D) Beijing

Question 5: These wooden boats found in India are known by what name?

Answer 5 – (B) Shikara

Amazon Quiz Time Answers: 30th November 2021 – Amazon Funzone Daily Quiz Answers

Q1: Who recently became the first away player to score a hat trick at Old Trafford in the Premier League?

Ans: (A) Mohammad Salah

Q2: Amol Parashar plays the role of which freedom fighter in the recently released film ‘Bhagat Singh’ ?

Ans: (B) Bhagat Singh

Q3: A cryptocurrency which as of the last week of October is among the top 10 crytocurrencies in the world, is named after which dog breed?

Ans: (C) Shiba Inu

Q4: This cat breed is called the , Forest Cat. Fill in the blanks

Ans: (A) Norwegian

Q5: In which city would you find this famous sign?

Ans: (C) Los Angeles

Amazon Quiz Answers For 29 November 2021

Q1: Harmanpreet Kaur and Jemimah Rodrigues are both playing for which franchise in the Women’s Big Bash League 2021?

Answer: (B) Melbourne Renegades

Q2: Ben Whishaw plays which famous character in the James Bond movie ‘No Time to Die’ ?

Answer: (A) Q

Q3: Born on 19th November 1828, Manikarnika married Gangadhar Rao, who was the Maharaja of which kingdom?

Answer: (C) Jhansi

Q4: This is the Erasmus Bridge found in which European city?

Answer: (A) Rotterdam

Q5: This is a Red Curry Noodle Soup prepared in the style of which cuisine?

Answer: (B) Thai cuisine

Amazon Quiz Answers For 28 November 2021

Q1: The UN observes 25th November as the International Day for Elimination of Violence against whom?

Answer: (c) Women

Q2: Which Kpop group which trended worldwide with their single ‘Next Level’ recently launched their new song ‘Savage’ ?

Answer: (c) Aespa

Q3: David Wiese who played a key role in Namibia’s qualification for the Super 12 of the T20 World Cup 2021, played earlier for which country?

Answer: (a) South Africa

Q4: This is a famous fountain in which city?

Answer: (c) Rome

Q5: This is a view of which city in South Asia?

Answer: (c) Colombo

Amazon Daily Quiz Answers Live

Other questions related to Amazon Quiz Time Daily Quiz Answers

When is Amazon Quiz Time played?

Amazon Quiz Time Daily Quiz is played from 8 am to 12 pm. You can download the Amazon App and play the quiz at this time every day.

When is the winner of Amazon Daily Quiz declared?

Winner of Amazon Daily Quiz is declared on the next day of the quiz.

Amazon Quiz time Daily Quiz Answers

Today in this post we Amazon Funzone Daily Quiz Answers Told about (Amazon Quiz Time Answers). I hope you got help from this post. If this post is helpful for you, then do share it with other people as well. If you want to ask any question related to this post, then tell us by commenting.

Source link

Leave a Comment

%d bloggers like this: